Lovelet yarın Samsunda açılıyor

Lovelet yarın Samsunda açılıyor


SAMSUN (A.A) - Samsunda, merkezi İzmirde bulunan İdol İnşaat tarafından inşa edilen, içinde mağazaları, senaryolu tırmanma duvarı, çocuk eğlence alanları bulunan alışveriş merkezi Loveletin açılışının yarın yapılacağı bildirildi.
     İdol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Acıtaş, alışveriş merkezinde düzenlediği basın toplantısında, Karadeniz Bölgesinin turizm, ticaret, sanat ve eğitim alanında başkenti sayılan Samsunda 60 milyon avro yatırımla 75 bin metrekare alanda Loveletin inşa edildiğini söyledi.
     Loveletin, sıradışı mimari yapısı, ünlü markaları, çocukların sevgilisi olan atların yer aldığı mini pony kulübü, senaryolu tırmanma duvarları ve birçok eğlence alanları ile büyüleyici bir alışveriş merkezi olduğunu vurgulayan Acıtaş, 40 bin metrekarelik kiralama alanına sahip Lovelet, ayda 1 milyon 200 bin kişiyi ağırlamayı hedefledi. Bin 200den fazla kişiye iş imkanı sağlayan AVM, sadece ürün ve hizmet satmak için değil, alışveriş aşkını yaşatmak için tasarlandı dedi.
     Aşık Eden Outlet, Lovelet sloganı ile yola çıktıklarını anlatan Acıtaş, şunları kaydetti:
     Yatırım için Samsunu seçmemizin öncelikli nedeni, ilin 1,3 milyon nüfusu ile Karadenizin en yoğun nüfuslu ve kişi başı harcamada İzmitten sonra Türkiye ikincisi olması. Türkiyenin ikinci büyük limanı da Samsunda bulunuyor. Öte yandan Samsun, Orta ve Doğu Karadeniz ile birlikte Rusya, Gürcistan ve Türk Cumhuriyetlerine açılan bir kapı. Özellikle Rusya ve Gürcistandan çok sayıda turist kente geliyor.
     Acıtaş, Türkiyenin en şık outlet projesinin yarın kapılarını açacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Lovelet yarın Samsunda açılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER