Maçın ardından

Maçın ardından -Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller: -Bugün takım olma yolunda çok önemli bir adım attık -Göztepe Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar: 3 haftadır sıfır puandayız ama böyle kalan takım olma niyetinde de


BOLU (A.A) - PTT. 1. Lig ekiplerinden Bolusporun teknik direktörü Serhat Güller, 3-0 galip geldikleri Göztepe maçının kendileri açısından zor bir karşılaşma olmadığını belirterek, takım olma yolunda çok önemli bir adım attıklarını söyledi.
     Güller, gazetecilere yaptığı açıklamada, güzel bir galibiyet aldıklarını, karşılaşmanın ardından yüzlerinin güldüğünü belirtti.
     Çok kaliteli oyunculara sahip olduklarını ve skoru her an değiştirebilecek oyuncuların takıma büyük katkı sağladığını dile getiren Güller, Oynayan ve yedekteki oyuncularımızın kalitesi belli ama takım olmak farklı bir şey. Bugün takım olma yolunda da çok önemli bir adım attık. Oyuna iyi başladık ve Cafercanın güzel gollerini izledik diye konuştu.
     Maç boyunca çok sayıda pozisyona girdiklerini ve rakiplerine pozisyon vermemek için çalıştıklarına dikkati çeken Güller, şunları söyledi:
     Sahada herkes bu maçla ilgili olarak terinin son damlasına kadar koştu. İkinci yarının başında 2-0ın ardından bir tane pozisyon verdik ama kalecimiz önemli bir kurtarış yaptı. Çok pozisyon vermediğimiz, rakibin net olarak pozisyon bulmakta zorlandığı, bizim de tam tersi ne yaptığını bilen, mücadele eden, topu ileriye götüren, gol için mücadele eden net bir görüntümüz vardı.
     Bugün oyundan zevk aldım, oyuna goller eklenince rahat bir maç oldu. Bizim adımıza çok da zor bir karşılaşma olmadı. Maçtan önce zor görünüyordu ama atılan goller, oynanan futbolla bizim açımızdan rahat bir karşılaşmaydı.
    
     -Göztepe cephesi-
    
     Göztepenin teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise oyuna kötü başlamadıklarını, Boludan iyi bir sonuçla döneceklerine çok inandıklarını belirterek, duran toptan yedikleri ilk golün ardından sıkıntı yaşadıklarını vurguladı.
     Gol atamadığımız için gardımızı düşürdük diyen Kalpar, son dakikalarda yorulan oyuncularının 3. golün ardından oyun disiplininden koptğunu kaydetti.
     Bolusporu galibiyet için kutlayan Kalpar, 3 haftadır sıfır puandayız ama böyle kalan takım olma niyetinde değiliz. En büyük zaafımız gol atamamak. Gol atamayan bir takım da bu zamana kadar hiç kazanamadı, biz de kazanamadık dedi.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER