Maçın ardından

Maçın ardından -Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Pozisyon vermeden net bir galibiyetle bu maçı bitirdik -Mersin İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü Savcılıoğlu: Bursasporu tebrik ediyorum


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 3-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçına ilişkin olarak, Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi maç oynadılar. Pozisyon vermeden net bir galibiyetle bu maçı bitirdik dedi.
     Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, devre sonunda ligi güzel bir yerde bitirmek için kendileri açısından çok önemli 6 maçlık serinin ilk maçı olan Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında iyi futbol oynadıklarını ve sahadan farklı bir skorla galip ayrılmayı bildiklerini söyledi.
     Mersin İdmanyurdu maçında alınan galibiyetin kendisini bundan sonraki maçlar için umutlandırdığını dile getiren Sağlam, Bir üzüntümü dile getirmek istiyorum. Maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ederken, niye bu kadar boş tribünlere oynuyoruz açıkçası bunu hepimizin düşünmesi lazım. Eğer ligde iddialı duruma geleceksek, bu olumsuzluğu ortadan kaldırmamız lazım. Geçmişte çok şanssız puanlar kaybettik, ama bu kayıpları telafi edecek fikstüre sahibiz diye konuştu.
     Sağlam, Mersin İdmanyurdu ile puan kaybına tahammüllerinin olmadığı bir maç oynadıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:
     Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi maç oynadılar. Pozisyon vermeden net bir galibiyetle bu maçı bitirdik. İştahla oynadık, pozisyonlar bulduk ve sonuçta güzel bir galibiyet aldık. Stada gelip bizi coşkuyla destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ederken, bundan önceki dönemde maça gelip bugün burada olmayan taraftarlarımızın da önümüzdeki haftadan itibaren bizi desteklemek için stada geleceklerine inanıyorum. Biz onlarla varız. Onların coşkusuyla daha iştahlı futbol oynuyoruz.
     Hakkarinin Şemdinli ilçesi kırsalındaki çatışmada şehit olan 5 askerin şehit haberini maç öncesi aldıklarını vurgulayan Tuncay, Belki bize, bu sizin işiniz değil, çıkın sahaya maçınızı oynayın denilebilir, ama bu tür durumlar bizi de üzüyor. Artık kan dökülmesini istemiyoruz. Ülkemizde dostluğun, kardeşliğin, beraberliğin daha fazla olmasını istiyoruz dedi.
     Serdar Aziz ise Mersin İdmanyurdu karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirerek, Ligde bize yakışmayan yerdeyiz. Bunu en kısa sürede aşacağımızı düşünüyorum. İyi oynadık, rakibe pozisyon vermedik, 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık diye konuştu.
    
     -Mersin İdmanyurdu cephesi-
    
     Mersin İdmanyurdu Yardımcı Antrenörü İsmet Savcılıoğlu da bugün sahaya istedikleri oyunu yansıtamadıklarını bildirdi.
     Nurullah Sağlamın maçın 67. dakikasında hakem tarafından tribünlere gönderilmesi nedeniyle, basın toplantısına katılan Savcılıoğlu, İlk yarının sonlarına doğru yediğimiz golle devreye 1-0 yenik durumda girdik. İkinci yarı dengeyi sağladık, ama penaltı sonrası oyundan koptuk. İstediğimiz futbolu oynayamadık. Bursasporu tebrik ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER