Maçın ardından

Maçın ardından -Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Korukır: Beraberliği kurtarmamız moralimizin bozulmasını engelledi -Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: İkinci yarı iyi oynadık. Maçı kazanma şansımız vardı


RİZE (A.A) - PTT 1. Ligde sahasında Karşıyaka ile 2-2 berabere kalan Çaykur Rizesporda, Teknik Direktör Engin Korukır, beraberliği kurtarmalarının morallerinin bozulmasını engellediğini söyledi.
     Korukır, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuna çok iyi başladıklarını belirterek, İlk devreye bakıyorum, maça bakıyorum. Ne söyleyeyim. Demek ki ikinci, üçüncü golü atmalıyız. İlk yarı çok gol kaçırdık. İkinci yarı kötü oynamadık. Ancak yediğimiz gollere bakıyoruz. Ya biz asist yapıyoruz ya da bireysel hata yapıyoruz. Demek ki dikkatli olacaksın. Ne yapalım futbol hata oyunu. Ancak geri dönüp beraberliği kurtarmamız moralimizin bozulmasını engelledi diye konuştu.
     Pozitif futbol oynadıklarını ifade eden Korukır, şunları söyledi:
     Gergin değildik ancak yakaladığımızı atamıyoruz. Direkten dönen, atamadığımız birçok pozisyon var. Bu kadar gol pozisyonuna giriyorsanız atacaksınız. Rakibin gol pozisyonu yok. Üç maçtır doksanıncı dakikada gol atıyoruz. Takımda tempo var. Ama hatalarla işimizi zora sokuyoruz. Bu maçlarda doksanıncı dakikada gelen goller önemli. Herkesin hakkını teslim edelim. Olmayınca, olmuyor. Tek eleştirim, yan toptan gol yemek.
    
     -Karşıyaka cephesi-
    
     Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, haftanın en zorlu maçını oynadıklarını belirterek, İkinci yarı iyi oynadık. Maçı kazanma şansımız vardı dedi.
     Müsabakayla herkesin yakından ilgilendiğine dikkati çeken Arslan, Şampiyonluğun favorisi takıma karşı oynadık. Her şeyi ile Süper Ligi hak eden bir takım. İlk yarı Çaykur Rizespor maçı kopartabilirdi. İkinci yarı iyi oynadık. Maçı kazanma şansımız vardı. Son dakikada yüzde yüz elle atılan bir gol yedik diye konuştu.
     Hakemin varlığı ile yokluğunun belli olmaması gerektiğini savunan Arslan, şunları söyledi:
     Hakem arkadaşımız son golü vererek, hata yaptı. Adaleti dağıtması gerekenler, adaletli olsun. Zaten sıkıntılarla uğraşıyoruz. Bu iki puan kayıp, ağır yara oldu. Süper Ligi iki puanla kaçırırsak ne olacak- Lütfen futbol konuşulsun. Haftalardır hakemler konuşuluyor.
     Öte yandan maçın ardından Karşıyakalı Ahmet Burak Solakel, boynunda hissettiği ağrı nedeniyle ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı / Asena Akçay / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER