Maçın ardından

Maçın ardından -Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: Müsabakanın kırılma anlarında bizim aleyhimize çalınan kararlar vardı -Banvit Başantrenörü Ene: Oyunun son bölümünde maçın genelinde sağlayamadığımız hücum ritmini


İZMİR (A.A) - Beko Basketbol Liginde Banvite 68-66 mağlup olan Pınar Karşıyakanın başantrenörü Ufuk Sarıca, Müsabakanın kırılma anlarında bizim aleyhimize çalınan kararlar vardı dedi.
     Sarıca, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, İzmirdeki galibiyet serilerinin sona erdiğini, takım olarak iyi oynamadıklarını söyledi.
     Bu sezon en kötü oyunlarını sergilediklerini kaydeden Sarıca, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Özellikle savunmadaki gayretimiz, mücadelemiz sonuna kadar oyunda kalmamızı sağladı. Maç içinde çalınan düdüklerden etkilendik. Müsabakanın kırılma anlarında bizim aleyhimize çalınan kararlar vardı. Taraftarımız her zaman olduğu gibi bize fazladan bir gayret göstermemizi sağladı ancak son saniye basketiyle kaybettik. Bugün mücadele kısmımız çok iyiydi ama oyun kısmından memnun değilim. Banvit aşağı yukarı 10 senedir basketbola yatırım yapıyor. Onlara teşekkür ediyorum. Ancak biz de Karşıyaka olarak 100 yıllık camiayız. Oyunun son bölümünde maçın genelinde sağlayamadığımız hücum ritmini yakaladık. Dolu tribünler önünde basketbola hizmet ediyoruz. Aynı kararlıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bunun bize dönüşü olacaktır.
    
     -Banvit cephesi-
    
     Banvit Başantrenörü Orhun Ene, rakipleri Pınar Karşıyakanın Ufuk Sarıca yönetiminde iyi bir ekip kurduğunu ve iyi basketbol oynadığını söyledi.
     Pınar Karşıyakayı İzmirde yenmenin kolay olmadığını kaydeden Ene, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Oyunun büyük bir bölümünde istediğimiz farkı yakalayamadık. Oyunun son bölümünde maçın genelinde sağlayamadığımız hücum ritmini yakaladık. Bulduğumuz üst üste basketlerle belli bir farkı elde ettik. Maçın son 3 dakikasına koyduğumuz ağırlıkla müsabakayı kazandık. Burada Fenerbahçe ve Beşiktaşın kaybettiğini düşünürsek, deplasmanda aldığımız galibiyetin avantajı çok büyük. Sezon sonuna kadar iç sahada alacağımız olası sürpriz bir galibiyetle bu avantajı kaybetmezsek, bizim için çok önemli olacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER