Maçın ardından

Maçın ardından -Adanaspor Yardımcı Antrenörü Çapar: Ankaragücüne karşı kaybettiğimiz için üzgünüz, ancak önümüzde daha çok maç var -Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Atik: Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik.


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adanasporda, yardımcı antrenör Cevdet Çapar, Ankaragücüne karşı kaybettiğimiz için üzgünüz, ancak önümüzde daha çok maç var dedi.
     Çapar, 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada kazanmaları gereken bir maçı kaybederek şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı kaçırdıklarını söyledi.
     Yaşanan puan kaybını gelecek haftalarda oynayacakları maçları kazanarak telafi edeceklerini belirten Çapar, şunları kaydetti:
     Ankaragücüne karşı kaybettiğimiz için üzgünüz, ancak önümüzde daha çok maç var. İkinci yarı itibariyle telafisi olan maçlar oynuyoruz. Bu da onlardan bir tanesiydi. Herkesin puan kaybettiği bir haftada puan kazanmamız halinde avantaj elde edecektik. Bunu önümüzdeki haftalarda telafi etmek için elimizden geleni yapacağız. Önümüzde daha 15 maç daha var. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanarak yolumuza devam edeceğiz.
    
     -Ankaragücü cephesi-
    
     Ankaragücü Yardımcı Antrenörü Aykan Atik ise Adanaspor maçı öncesi oyuncularına gerekli taktiksel bilgileri verdiklerini hatırlatarak, oyuncularının karşılaşmada iyi mücadele ettiğini söyledi.
     Oyuncularımın mücadelesi takdire şayandı diyen Atik, Adanaspora oyun oynatmamayı amaçlamıştık ve bunu başardık. Verdiğimiz taktiksel disiplin içerisinde oyuncularımız 90 dakika boyunca savunma anlayışından kopmadı. Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum dedi.
     Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş ve Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan cezaları nedeniyle basın toplantısına katılmadı.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız / Volkan Kaşik / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Şermin Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER