Malatya İŞKUR, çeşitli alanlarda kurs açacak

Malatya İŞKUR, çeşitli alanlarda kurs açacak


MALATYA (A.A) - Malatya İŞKUR, yönetici asistanı, ayakkabı montajcısı, mekanik bakımcılık gibi çeşitli alanlarda kurs açacak.
     İŞKUR İl Müdürlüğü, CMC İletişim Bilgisayar Reklam ve Danışmanlık firmasıyla yönetici asistanlık kursu düzenleyecek. En az lise mezunu, İŞKURa kayıtlı kadın ve erkek işsizlerin katılabileceği 19 Ekim Cuma günü gerçekleştirilecek seçmeler sonrası 25 kursiyer alınacak. Kursta, yüzde 51 istihdam garantisi bulunuyor.
     Kardağ Ayakkabıcılık Ticaret ve Sanayi firmasıyla ayakkabı montajcısı kursu açacak İŞKUR, en az ilköğretim mezunu, kuruma kayıtlı kadın ve erkeklerin katılabileceği kurs için seçmeleri 22 Ekim Pazartesi günü yapacak. Yüzde 62 istihdam garantili kursa, 15 kursiyer katılabilecek.
     İŞKUR, ayrıca GAP Güneydoğu Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş. firmasıyla mekanik bakımcı kursu düzenleyecek. En az ilköğretim mezunu, İŞKURa kayıtlı kadın ve erkek işsizlerin katılabileceği kursa 20 kursiyer alınacak. Yüzde 80 istihdam garantili kurs için seçmeler 31 Ekim Çarşamba günü yapılacak.
     Baykanlar Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketiyle düz dikiş makineci kursu açacak İŞKUR, yüzde 62 istihdam garantili kursa 25 kursiyer alacak. En az ilköğretim mezunu, 18 yaş üstü kuruma kayıtlı işsizlerin katılabileceği kurs için seçmeler 1 Kasım 2012 tarihinde gerçekleştirilecek.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya İŞKUR, çeşitli alanlarda kurs açacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER