Mersinde kuyumcu soygunu

Mersinde kuyumcu soygunu -Yaklaşık 2 kilogram altını çalarak kaçan 2 kişi gözaltına alındı -Soygun sonrasında iş yerine silahla ateş edilme anı, güvenlik kamerasınca kaydedildi


MERSİN (A.A) - Mersinde, kuyumcudan silah tehdidiyle yaklaşık 2 kilogram altın alarak kaçtığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.
     Alınan bilgiye göre, 1 Nisanda, yüzleri maskeli ve silahlı 2 kişinin, Çilek Mahallesi Abdi İpekçi Caddesindeki kuyumcudan yaklaşık 2 kilogram altını gasbederek kaçmasının ardından güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Halkkent Mahallesindeki evlerinde M.Y (35) ve S.Pyi (25) gözaltına aldı. Evde yapılan aramada yarım kilogram altın ele geçirildi.
     Mahkemeye sevk edilen zanlıların daha önceden hırsızlık ve uyuşturucu gibi çeşitli suçlardan sabıkalarının bulunduğu kaydedildi.
     Zanlıların olay sonrasında üzerlerindeki kıyafetleri yakarak, delilleri karartmak istedikleri ancak S.Pnin olay anında giydiği montu babasına ait olduğu için yakmadığı, yakalanmalarında bu montun etkili olduğu bildirildi.
     M.Y. ve S.Pnin iş yerinde ayak izi bırakmamak için ayakkabılarının üzerine çorap geçirdikleri öğrenildi.
     Bu arada, soygun anı ve soygun sonrasında zanlıların iş yerine silahla ateş etmesi de güvenlik kameralarınca kaydedildi.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Mersinde kuyumcu soygunu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER