Mezitli Belediyesinde asfalt ve kaldırım çalışmaları

Mezitli Belediyesinde asfalt ve kaldırım çalışmaları


MERSİN (A.A) - Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, ilçede yerleşim alanlarındaki tek bir sokağı, asfaltsız ve kaldırımsız bırakmayacaklarını bildirdi.
     Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ve kaldırım ekiplerinin, kent genelinde yürütülen asfalt ve kaldırım çalışmalarına hız verdiklerini söyledi.
     Alt yapısı tamamlanan sokaklardaki kaldırım çalışmalarının ardından Merkez Mahallesinde, asfalt döküm işlemine başladığını bildiren Yıldırım, şunları kaydetti:
     Yapılan çalışmalar Mezitli halkının rahat, temiz ve huzurlu bir ortamda yaşamını sürdürmeleri için. Yaz aylarında toz, kış aylarında da çamur oluşmaması için tüm yolların asfalt olması gerekir. Bu düşünceyle belli bir program ve plan dahilinde belediyemiz sınırlarındaki her noktasına hizmet götürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Merkez mahallesindeki kaldırım çalışmalarımızı tamamladık, kaldırım çalışmaları ile birlikte kaldırımların ağaçlandırma çalışmaları da tamamlanmıştır.
     Yıldırım, altyapıyı gözden geçirdiklerini dile getirerek, Doğalgaz, kanalizasyon ve intermet şebekesi yapımının tamamlandığı sokaklara ivedilikle ekiplerimizi yönlendiriyor ve gerekli çalışmaları yaptırıyoruz. Mezitlide yerleşim alanlarındaki tek bir sokağı, asfaltsız ve kaldırımsız bırakmayacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Mezitli Belediyesinde asfalt ve kaldırım çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER