MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru -Genel Başkan Adayı Türker: -Partimizin, şu anda tek başına iktidar olması gerekirdi


BARTIN (A.A) - MHP Genel Başkan Adayı Mesut Türker, Partimizin, şu anda tek başına iktidar olması gerekirdi dedi.
     MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve partilileri ziyaret eden Türker, 4 Kasımda yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultayda genel başkanlık için destek istedi.
     MHPnin Türkiyenin en demokratik ve köklü partileri arasında yer aldığını, kendisinin de genel başkanlık makamından öte milli devlet, güçlü iktidar anlayışıyla ülkeyi yönetmeye aday olduğunu anlatan Türker, şöyle konuştu:
     Biz, yol, hastane, köprü yapacağız diyen bir anlayışa sahip değiliz, onlar devletin asli görevleridir. Biz büyük bir gelişim ve kalkınma için iktidara adayız. MHP dün kurulan, sıradan bir parti değildir. MHP kesinlikle yüzde 8 ile 13 oranları arasında kalacak bir parti de olmamalıdır. Partimizin şu anda tek başına iktidar olması gerekirdi. Hepinizi bu milli koşuya davet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.
     MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik de demokratik bir ortamda çok adaylı bir kongreye gittiklerini belirterek 4 Kasımda gerçekleşecek kongremizin ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Size de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz dedi
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber MHP 10. Olağan Büyük Kurultayına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER