MHP Hatay Milletvekili Çirkin:

MHP Hatay Milletvekili Çirkin: "Yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağız"


HATAY (A.A) - MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını belirtti.
     Çirkin, Belen Ülkü Ocakları tarafından "3 Mayıs Milliyetçiler Günü" dolayısıyla düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, partilerinin ülke genelinde mahalli seçimlere büyük önem verdiğini kaydetti.
     Yerel seçimlerde MHPin Hataydaki ilçelerin yüzde 80inde iddialı durumda olduğunu ifade eden Çirkin, şöyle devam etti:
     "Yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağız. Bu kadar iddialı bir partinin Büyükşehir belediyesini de alması mümkün olabilir. MHP Hatay teşkilatı son derece başarılı bir teşkilattır. Milliyetçilik sadece MHPye mahsus değildir. Başka partilerde de milliyetçi arkadaşlar olabilir. Bunların arasından artık yoluna MHPde devam etmek isteyen, kendi siyasi birimlerini MHPde kullanmak ve halka yararlandırmak isteyen, toplumun da kabul ettiği kim varsa MHPnin kapısı ona açıktır. Yalnız tabii MHPnin bu söylemi istismar edilmemelidir. Bir insan MHPden aday olmayı düşünüyorsa ilk önce üye kaydı yaptırması gerekir. Toplumun kabul ettiği hiçbir isme karşı rezervimiz yok. Şuanda kimseye teklif götürme gibi bir niyetimiz yok. MHPden gerek ilçelere gerek Büyükşehire aday olmak isteyen değerler var."
     Düzenlenen etkinliğe Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Belen MHP İlçe Başkanı Ercan Altıntaş, Belen Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Yücel ve çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber MHP Hatay Milletvekili Çirkin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER