Milletvekili Çalışkan, muhtarların sorunlarını dinlendi

Milletvekili Çalışkan, muhtarların sorunlarını dinlendi


KIRŞEHİR (A.A) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan ve AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, muhtarların sorunlarını dinledi.
     Çalışkan ve Çetinkaya, Devlet Su İşleri Şube Müdürlüğü Misafirhanesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
     Milletvekili Çalışkan, toplantıya katılan muhtarlara teşekkür ederek, sorunlarının çözülmesi için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
     Muhtarlar ile yakın temas halinde köylerin sorunlarını ve ihtiyaçlarını takip ettiklerini belirten Çalışkan, şunları kaydetti:
     Köy yollarımızın yapılması, köylerin içine kilitli parke döşenmesi ve kuracağımız organize jeotermal sera bölgesine içme suyu hattı çekilmesi için İl Özel İdareye 3 milyon lira ek ödenek çıkarılmıştır. Köylerimizin içlerini çamurdan kurtarmak için Bir Taş Senden Bir Taş Bizden kampanyası başlattık. Örnek Köy projemiz ile nüfusu çok olan köylerimize kilit parke ve çocuk parkı yaptık. Maddi katkı sağlayan köylerimizde kanalizasyon alt yapısı yaptık. İçme suyu olan köy bırakmadık. Köy yollarımızın tamir ve bakımlarını yaptık. Gerekli olan yerlere kumlama çalışması yapıyoruz
     Salih Çetinkaya da köylerde oluşan sorunları ve yapılacak yatırımları anlattı.
     Şeker fabrikasının düzenli çalışması için sorunlarını yakından takip ettiklerini vurgulayan Çetinkaya, Çiftçilerimizin eğitimine ve mali destekler konusunda bilgilendirilmelerine önem verdik. Bakanlığın verdiği desteklerin zamanında alınması konusunda gerektiğinde girişimlerde bulunduk. Kırşehirin içme suyu ihtiyacı için gerekli olan depoların ve şebekelerin proje yapım işinin ihalesini yaptık. Merkeze bağlı Körpınar köyüne taşkından koruma yapım ihalesini yakında yapmayı planlıyoruz şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Milletvekili Çalışkan, muhtarların sorunlarını dinlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER