Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu İzmirde

Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu İzmirde


İZMİR (A.A) - Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, imza gününde İzmirlilerle bir araya geldi.
     Bir spor mağazasında basketbol severlerle buluşan Hidayet Türkoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, imza gününde İzmirlilerle bir araya geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
     HidoTalent kampı için İzmirde bulunduğunu belirten Türkoğlu, kamp için şimdiye kadar gelen taleplerin gayet iyi olduğunu, yaz okulu şeklinde başladıkları kampları kış okuluna çevirmeyi planladıklarını ifade etti.
     Hidayet Türkoğlu, İstanbulda başlattıkları kampları Anadoluya yaymayı planladıklarını belirterek, Spor okullarının Türkiye çapında belli bir noktaya gelmesini istiyoruz dedi.
     Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Hidayet Türkoğlu, Beko Basketbol Liginde şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş Milangazı tebrik ederek, Sezon boyunca çok iyi performans gösterdiler. Bir yılda üç kupa alarak tarih yazdılar diyebiliriz dedi.
     Amerikan Ulusal Basketbol Liginde (NBA) Miami Heat ile Oklahoma City arasında oynanan final serisinin sorulması üzerine Hidayet Türkoğlu, final serisini takip etmediğini, spor okullarına yoğunlaştığını kaydetti.
     Hayranlarına imza dağıtan ve fotoğraf çektiren Hidayet Türkoğlu, İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplanı da ziyaret etti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu İzmirde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER