MKÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik

MKÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda mezuniyet töreni


HATAY (A.A) - Mustafa Kemal Ünivertesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda 2012-2013 eğitim döneminde mezun olmaya hak kazanan 130 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.
     Okul Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Altay, MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvar Salonunda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, üniversite olarak öğrencilere güzel yaşam alanları sunmayı hedeflediklerini belirtti.
     Bugün artık bilginin hızla üretildiği ve bir o kadar da hızla tüketildiği bir çağda yaşandığını ifade eden Altay, "Bu çağın ihtiyaçlarına ve gereklerine ayak uydurmak için üniversitelerin gerekliliğini göz ardı etmeden yatırımların buna göre ayarlanması gerekmektedir. Üniversiteler lokomotif güç olarak bir kenti bulunduğu konumdan ekonomik ve sosyal anlamda daha iyi şartlara taşıyabilecek en önemli güçlerden biridir" dedi.
     İskenderun Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Dönmezer ise mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileyerek belediye olarak her zaman eğitime destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Konuşmaların ardından, yüksek okul birincisi Duygu Özüş yaş kütüğüne plaket çaktı.
     Bölümlerinde dereceye giren öğrencilere diplomalarıyla birlikte, plaket ve hediyelerin verildiği programda öğrenciler daha sonra hep birlikte keplerini havaya fırlattı.
    
     Muhabir:Ömer Soylu / Emin Sansar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber MKÜ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER