Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Oda olacak

Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Oda olacak -Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ercan: -500 üyeyi geçtiğimiz için oda olma hakkını elde etmiş bulunuyoruz


MUĞLA (A.A) - Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan, dernek olarak 500 üyeyi geçtiklerini ve bu doğrultuda oda olma hakkını elde ettiklerini söyledi.
     Ercan, Muğla Emlak Müşavirleri Derneğinde gazetecilere yaptığı açıklamada, emlak sektörünün dünyanın en eski mesleklerinden birisi olduğunu, geçmişte çeşitli isimlerle gayri menkul sektörüne hizmet eden emlakçıların emlak müşaviri unvanını aldığını kaydetti.
     Muğla merkez ve ilçelerinde kurulu olan emlak müşavirleri derneklerinin, 2005te kurulan Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Derneğine üye olduğunu dile getiren Ercan, Üyelerimizin bir kısmı ticaret odasına bir kısmı da esnaf odasına kayıtlı bulunuyor. Geçtiğimiz yıl kabul edilen büyükşehir yasası ile büyükşehir sınırları ilin mülki sınırları olarak kabul ediliyor. Muğla merkez ve ilçelerindeki derneğimize kayıtlı bulunan bin 128 üyemizin, 618i ticaret odasına, 510u da esnaf odasına kayıtlı bulunuyor. 500 üyeyi geçtiğimiz için oda olma hakkını elde etmiş bulunuyoruz diye konuştu.
     Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonundan gelecek izinle emlak meslek odası geçici yönetimini oluşturacaklarını belirten Ercan, üyelerin oda olarak yararlanmaları gereken her türlü imkanları kendilerine sunacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Oda olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER