MÜSİADtan AK Parti İl Başkanı Köseye

MÜSİADtan AK Parti İl Başkanı Köseye ziyaret -AK Parti İl Başkanı Köse: -MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarımıza Antalya ve ülkemizin ihtiyacı var


ANTALYA (A.A) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya ve Türkiyenin Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) gibi sivil toplum kuruluşlarına ihtiyacı olduğunu bildirdi.
     MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köseyi ziyaret etti. Köse, ziyarette yaptığı konuşmada, MÜSİADın, Türkiyede önemli görevler yaptığını anlattı.
     Köse, MÜSİADın ürettiği hizmetlerle sanayiciler ve iş adamlarına rehberlik ettiğini belirterek, Ülkemizin ekonomik yapısının daha güçlü olmasına katkı sağlıyor. Toplumsal duyarlılıkta da öncü oluyor. MÜSİAD gibi sivil toplum kuruluşlarımıza Antalya ve ülkemizin ihtiyacı var dedi.
     MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Resul Lekesiz de dernek olarak üyelere yönelik ekonomik organizasyonlar yaptıklarını, sosyal ve kurumsal anlamda iş adamlarının büyümesine katkı sağlamak için çalıştıklarını bildirdi. Lekesiz, Amacımız, yaşadığımız kente fayda sağlamak, artı değerler kazandırmaktır dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber MÜSİADtan AK Parti İl Başkanı Köseye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER