MUTSOdan İl Emniyet Müdürü Akbala ziyaret

MUTSOdan İl Emniyet Müdürü Akbala ziyaret


MUĞLA (A.A) - Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbalı ziyaret etti.
     Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Akbal, Muğla ilçeleriyle birlikte çok güzel bir şehir ve aynı zamanda bir dünya kenti. Her şeyden önce halkın güveninin ön planda tutuyoruz. Halk bize güvenmeli ve destek vermeli. Bu bizim için önemli. Arkasından Muğladaki kurumlar ve sivil toplum örgütleri geliyor. Muğlanın huzuru ve geleceği için hep birlikte işbirliğiyle hareket etmekten yanayım. Muğla için ortak hareket etmemiz çok önemlidir dedi.
     MUTSO Başkanı Bülent Karakuş ise kurumlar arası ilişkileri daima ön planda tuttuklarının ifade ederek, resmi ve sivil toplum kuruluşları ile odanın ilişkilerinin her zaman en üst düzeyde olduğunu söyledi.
     Muğlanın huzurlu ve sakin bir kent olmasına rağmen çok dikkatli olunması gerektiğini belirten Karakuş, Muğlada küçük bir hadise tüm dünyada yankı bulabiliyor. Muğlanın geleceği için ortak hareket etmek çok önemli. Her türlü işbirliği projesinde rol almaya hazırız diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber MUTSOdan İl Emniyet Müdürü Akbala ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER