Necmettin Nursaçanın hayatını anlatan kitap çıktı

Necmettin Nursaçanın hayatını anlatan kitap çıktı -NEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yavuzerin yazdığı kitapta, Cumhurbaşkanı Gülün de aralarında yer aldığı çok sayıda kişinin mülakatları da yer alı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzerin Necmettin Nursaçanın Hayatı, Hatıraları ve Hizmetleri isimli yeni kitabı çıktı.
     Yavuzerin, önemli din adamlarından Necmettin Nursaçanın hayatını anlatan Necmettin Nursaçanın Hayatı, Hatıraları ve Hizmetleri isimli kitabında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere yurt içinden ve yurt dışından pek çok kişi ile gerçekleştirilen mülakatlar yer alıyor.
     Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasakinin takdim yazısı ile başlayan ve 528 sayfadan oluşan kitapta, Diyanet İşleri eski Başkanlarından Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Erciyes Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Ali Toksarı ve Prof. Dr. Celal Kırca, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Boydak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak başta olmak üzere çok sayıda kişinin görüşlerine yer veriliyor.
     Beş bölümden oluşan kitabın birinci bölümünde, Necmettin Nursaçanın hayatı, ikinci bölümde Nursaçanın kendi dilinden hatıraları, üçüncü bölümde başkalarının dilinden Nursaçan, dördüncü ve beşinci bölümlerde ise Nursaçanın çeşitli özellikleri ve onu öne çıkaran hizmet anlayışı anlatılıyor.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Necmettin Nursaçanın hayatını anlatan kitap çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER