Nusaybinde benzin deposunda çıkan yangın

Nusaybinde benzin deposunda çıkan yangın -Cumhuriyet savcısı olayla ilgili soruşturma başlattı


MARDİN (A.A) - Nusaybin ilçesinde, 14 yaşındaki kız çocuğunun öldüğü benzin deposundaki yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Devrim Mahallesi Yurt Sokakta bulunan İzzetin Akaya ait benzin deposunda dün akşam çıkan yangınla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı. Olay sonrası depoda bulunan benzin numunelerini alarak laboratuvara gönderme talimatı veren cumhuriyet savcısı, Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Yanık Ünitesinde tedavi altına alınan İzzettin Akayın da ifadesine başvuracak.
     Öte yanda soruşturmaya, alevlerin sıçramasıyla tamamen yandığı belirtilen 47 NK 683 plakalı otomobil de dahil edilirken sürücüsü İ.İnin de ifadesi alındı.
     Nusaybin Devrim Mahallesi Yurt Sokakta bulunan İzzettin Akaya ait benzin deposunda dün akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkmış, yangında, babasının yanına geldiği belirtilen ve yangın sırasında depoda mahsur kalan Seher Akay (14) yanarak can vermiş, kızını kurtarmak isteyen baba Akay ise ağır yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Arif Altunkaynak / Necdet Doğruyol
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Nusaybinde benzin deposunda çıkan yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER