O

O-4 Otoyolunda onarım ve güçlendirme çalışmaları


KOCAELİ (A.A) - Otoyollar (O-4) ve Otoyolu bağlantı yolları üzerinde başlayan köprü ve viyadüklerin onarımı ve depreme karşı güçlendirilme çalışmaları kapsamında yapılacak çalışmalar nedeniyle sürücülerin alternatif yolları kullanmaları ve yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları istendi.
     Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Otoyollar (O-4) ve Otoyolu bağlantı yolları üzerindeki köprü, viyadük ve tünellerin onarım ve depreme karşı güçlendirme yapım işi kapsamında Çamlıca-Gebze otoyolu kesimi arasında bulunan üst geçit köprülerinde, kiriş oturma paylarının genişletilmesi ve tabliyenin kaldırılarak elastomer mesnetlerinin değiştirilme çalışması yapılacağı bildirildi.
     Dün başlayan ve 7 Nisana kadar devam edecek çalışmalar süresince, her gün saat 08.00-17.00 saatleri arasında Trafik Sirkülasyon Projesine göre birer şeridin kapatılacağı kaydedildi.
     Açıklamada, Söz konusu çalışmalar esnasında gerekli tüm emniyet önlemleri alınarak, trafik işaretlemeleri yapılacaktır. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymaları gerekmektedir denildi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER