Okul yatırımlarına sıkı takip

Okul yatırımlarına sıkı takip


ESKİŞEHİR (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Vali Kadir Koçdemirin talimatıyla, geçen yılki yatırımların denetlenmesi, bu yıl programa alınacak yatırımların da yerinde tespiti ve koordinasyonu çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Günhan Yazar başkanlığında kurulan komisyon, 2012 yılı yatırım programıyla yapımları devam eden projeleri ve 2013 yılı yatırım programıyla yapılması planlanan okul alanlarını inceledi.
     Komisyon üyeleri öncelikle, 2012 yılı yatırım programında bulunan ve yapımları devam eden Mualla Zeyrek, Barbaros ilkokulları ve bir inşaat şirketi tarafından yaptırılan 21 derslikli Anadolu Lisesi inşaatlarını gezdi.
     Komisyon, daha sonra 2013 yılı ilköğretim yatırım programı kapsamında yapılması planlanan Akarbaşı Anaokulu, Osmangazi, Cahit Kural ilkokulları ve Ticaret Borsası Ortaokulu arsalarını gezerek teknik çalışma yürüttü.
     Vali Yardımcısı Yazar, incelemeleri yapılan yeni projelerin yatırım programına alınarak, yıl içerisinde tamamlanması için her türlü gayretin gösterileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Okul yatırımlarına sıkı takip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER