Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Olağan

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Olağan Genel Kurulu -Dernek Başkanı Erişen, üyelerinin tamamının oyunu alarak güven tazeledi


ORDU (A.A) - Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğinin birinci Olağan Genel Kurulunda Dernek Başkanı Erdoğan Erişen, üyelerinin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.
     Dernek lokalinde gerçekleşen Genel Kurula 58 üyenin tamamı katıldı.
     Tek liste halinde gidilen seçimde Dernek Başkanı Erdoğan Erişen 58 üyenin tamamının oyunu alarak Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi.
     Asil üyeliklere ise Zeki Mesut Özel, Murat Gürsoy, Hasan Özata, Muzaffer Şensoy, Nedim Kovan, Samet Varol, Nuh Kırca ve Hayati Akçay seçildi. Yönetim Kurulunun yedek üyeleri ise Nilgün Özkan, Adnan Alparslan, Hamdi Büklü, Sefa Eyi, Talip Korkmaz, Hatice Sönmez Dilber, Selçuk Yurdakul ve Sabri Kırdardan oluştu.
    
     -6 ay içinde önemli işlere imza attık-
    
     Gerçekleşen oylamanın ardından yeniden başkanlığa seçilen Erdoğan Erişen yaptığı teşekkür konuşmasında şunları kaydetti:
     Geçen Temmuz ayı içinde kurulmuş olan derneğimiz ilk toplantısında görev bölümünü yaparak yoğun bir çalışma dönemi içine girmiştir. Yönetim Kurulumuz 6 aylık süre içinde gururla söylemek isterim ki yıllara sığmayacak bir faaliyeti bu 6 ay içine sığdırmıştır. Biz dernek olarak 6 ay içinde önemli işlere imza attık. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarını özveriyle sürdürecektir.
     Erişen, derneklerine üye olan ya da olmayan herkesi kardeş gözüyle gördüklerini ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği kapısının bütün medya çalışanlarına açık olduğunu sözlerine ekledi.
     Genel Kurula Ordu Valiliği Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürü Çetin Oranlı, Ordu Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bülent Çakmak ve Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Basın Halkla İlişkiler Büro Amiri Komiser Yardımcısı Yasemin Demircanın yanı çok sayıda medya kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Olağan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER