Ordu Belediyesinden gençlik konseri

Ordu Belediyesinden gençlik konseri -Belediye Başkan Yardımcısı Karadağ: Ordu Belediyesinin geleneksel hale getirdiği gençlik konserlerinden birini daha 20 Mayısta gerçekleştireceğiz


ORDU (A.A) - Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri gençlik konserlerinden yenisini 20 Mayısta gerçekleştireceklerini bildirdi.
     Karadağ, yaptığı yazılı açıklamada, gençlik haftası nedeniyle geleneksel hale getirdikleri gençlik konseri için çalışmaların sürdüğünü belirtti.
     Konserde iki ünlü sanatçının sahne alacağını ifade eden Karadağ, şunları kaydetti:
     Ordu Belediyesi, Gençlik Haftası nedeni ile geleneksel hale getirdiği gençlik konserlerine bir yenisini daha ekliyor. Ordu Belediyesinin geleneksel hale getirdiği gençlik konserlerinden birini daha 20 Mayısta gerçekleştireceğiz. O gece sahne alacak sanatçılar Türk pop dünyasının güçlü sesleri Işın Karaca ve Gökhan Tepe olacak. 20 Mayıs akşamı Atatürk Anıtında gerçekleşecek konser için hazırlıklarını sürdüren Ordu Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi farklı sesleri Orduya getirmeye devam ediyor. Ordu Belediyesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada gençleri coşturarak unutulmaz bir akşam yaşatmak istiyoruz. Geceye tüm Ordulular davetlidir.
     (HY-İSM)
<< Önceki Haber Ordu Belediyesinden gençlik konseri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER