Ordusporun kalecisi Fornezzi:

Ordusporun kalecisi Fornezzi: Geçen seneye göre bu sezon daha iyi yerlerde olacağımıza eminim


ORDU (A.A) - Ordusporun kalecisi Saso Fornezzi, geçen seneye göre bu sezon daha iyi yerlerde olacaklarına emin olduğunu bildirdi.
     Fornezzi, kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Avusturyada çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtti.
     Zorlu bir kamp dönemini tamamladıklarını anlatan Fornezzi, Sıkı bir kamp programı uyguladık. Hector Cuper ile çalışmak oldukça zor. Zaten zor olmalı çünkü önümüzde uzun bir sezon var. Bu sezona en iyi şekilde hazırlandığımızı biliyorum ifadelerini kullandı.
     Kariyerine, Slovenya Milli Takımı kaleciliğini eklemek istediğini belirten Fornezzi, şöyle devam etti:
     Bunun için çok çalışıyorum. Ama benim elimde değil, milli takım teknik direktörünün elinde olan bir durum. Öncelikli olarak Ordusporda başarılı olmak istiyorum. Geçen seneye göre daha iyi yerlerde olacağımıza eminim. Yeni transferlerle hedeflerimizi yükselttik. Öncelikli olarak ligin başlaması gerekiyor. Yeni transferlerin uyumu ile hedeflere ulaşacağımıza eminim.
     Slovenyalı kaleci Fornezzi, mor-beyazlı taraftarın takımının yanında olmasını istediğini, taraftarla birlikte hedeflere ulaşacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Ordusporun kalecisi Fornezzi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER