Osmaniyede kaçak sigara operasyonu

Osmaniyede kaçak sigara operasyonu -Bir hafta içinde düzenlenen çeşitli operasyonlarda toplam 216 bin 460 paket kaçak sigara ele geçirildi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede bir hafta içinde düzenlenen operasyonlarda toplam 216 bin 460 paket kaçak sigara ele geçirildi.
     İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sınırdaki illerden temin edilen yüklü miktarda kaçak sigaranın, tır, otobüs, kamyonet, kamyon ve otomobillerle diğer illerde pazarlanmak üzere Osmaniye güzergahı kullanılarak sevk edileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.
     Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolundaki uygulama noktasında son bir hafta içerisinde durdurulan 1 şehirlerarası yolcu otobüsü, 2 kamyon, 3 kamyonet, 1 tır ve 8 otomobilde büyük boy naylon poşet ve karton koliler içine saklanmış toplam 216 bin 460 paket kaçak sigara ele geçirildi.
     Operasyonlarda gözaltına alınan 2si çocuk 26 şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu ve 4733 sayılı Kanuna muhalefetten işlem yapıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Osmaniyede kaçak sigara operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER