ÖSYM tarafından yapılan sınavlarının ardından okul

ÖSYM tarafından yapılan sınavlarının ardından okul sıralarına bırakılan kalemler öğrencilere dağıtılıyor


SAMSUN (A.A) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Genç Dönüşüm projesi kapsamında, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)tarafından yapılan sınavlarının ardından okul sıralarına bırakılan kalemler öğrencilere dağıtılıyor.
     Samsun Gençlik Merkezi, proje kapsamında sınavlardan sonra toplanan kalem, silgi ve kalemtıraşları Kavak Akbelen İlköğretim Okuluna öğrencilere dağıttı.
     Gençlik Merkezi üyeleri okuldaki minik öğrencilerle yakından ilgilenirken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tunsel Aslankoç, Bu anlamlı projenin yürütülmesinden dolayı başta
     Gençlik ve Spor Bakanlığımız olmak üzere şu anda aramızda bulunan ve Samsunda bu projenin yürütücüsü olan Gençlik Merkezimizin yetkililerine teşekkür ediyoruz. Bu tür çalışmaların
     sosyal dayanışmayı artıracağını düşünüyor ve projede emeği geçen herkese saygılarımızı sunuyoruz diye konuştu.
     ÖSYM, sınav güvenliği için 2010 yılından beri yaptığı sınavlarda, adayların kurşun kalem, silgi ve kalemtıraşlarını kendisi sağlıyor. Sınava giren adaylar, genellikle kendilerine verilen kurşun kalem, silgi ve kalemtıraş gibi malzemeleri sıralara bırakıyor.
    
    
     Muhabir: Mustafa Çavuş
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber ÖSYM tarafından yapılan sınavlarının ardından okul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER