Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar:

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar: Kıdem, hizmet yılı ve kadro vasıflarına göre düzenlenen ve personel başına 500 ile 650 TL arasında değişen ikramiye tutarları bayram öncesi yatırılacak


ERZURUM (A.A) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, belediye personeline Ramazan Bayramı öncesinde 500 ile 650 TL tutarındaki ikramiyelerinin maaşıyla birlikte ödeneceğini bildirdi.
     Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, görev süreleri içerisinde personelin her türlü hak ve alacaklarına özel bir önem verdiklerini belirterek, personelin hizmeti karşılığında ücretlerinin ödendiğini ifade etti.
     Ramazan Bayramı öncesinde işçi personelin maaşıyla birlikte ikramiyelerini ödeyerek, moral ve motivasyonlarını yükseltmeye çalıştıklarını vurgulayan Bulular, şunları kaydetti:
     Kıdem, hizmet yılı ve kadro vasıflarına göre düzenlenen ve personel başına 500 ile 650 TL arasında değişen ikramiye tutarları bayram öncesi yatırılacak. Üç yıl öncesine kadar işçisine borçlu olan bir belediye konumunda iken ve işçisinin 1999 yılından beri alacağı olan bir belediyenin, şükürler olsun bugün itibariyle ne çalışan personelimize ne de piyasaya tek bir kuruş borcumuz yok. Bu bizleri mutlu ve huzurlu ediyor.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER