Paraşütle çatıya zorunlu iniş yaptı

Paraşütle çatıya zorunlu iniş yaptı -Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz Boztepeden paraşütüyle havalandığı sırada rüzgarın ters yöne esmesi sonucu bir binanın çatısına zorunlu iniş yaptı (Fotoğraflı-Görünt


ORDU (A.A) - Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz 450 metre yüksekliğindeki Boztepeden paraşütüyle havalandığı sırada rüzgarın ters yöne esmesi sonucu bir binanın çatısına zorunlu iniş yaptı.
     Havaların güneşli olmasını fırsat bilen bir grup, yamaç paraşütü için Orduda Boztepeye çıktı. Grubun arasında yer Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, paraşütüyle havalandığı sırada rüzgarın azizliğine uğradı.
     Buradan atlayışını gerçekleştiren Yılmaz, bir süre havada süzüldükten sonra deniz kıyısına inmek istedi. Ancak rüzgarın şiddetini artırması ve ters yönden esmesi sonucu Yılmaz, Düz Mahalledeki bir düğün salonunun çatısına zorunlu iniş yaptı.
     Olayın ardından çatıdan vatandaşların yardımıyla inen Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 yıldır bu sporu yaptığını belirtti.
     Havaların güneşli olmasını fırsat bilerek, uçmaya karar verdiklerini ifade eden Yılmaz, Ancak iniş sırasında rüzgarın ters ve şiddetli esmeye başlamasıyla çatıya inmek mecburiyetinde kaldım dedi.
     İniş sırasında yaralanmadığını ancak büyük bir tehlike atlattığını anlatan Yılmaz, Daha önce de ağacın üzerine düşmüştüm. Bu sporda böyle şeyler olabiliyor. Boztepeden atladığımda hava şartları gayet güzeldi. Ancak iniş sırasında bir takım aksilikler oldu. Eğer çatıya inmeseydim denize ya da kayalıklara düşecektim. Çok şükür şu anda bir şeyim yok diye konuştu.
    
     Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Paraşütle çatıya zorunlu iniş yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER