Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü

Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Bodrumda polis ekipleri ile Vosvos Grubu, şehir merkezinde dolaştı


MUĞLA (A.A) - Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Bodrumda kutlama etkinlikleri düzenlendi.
     Bodrum Belediye Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ile belde belediye başkanları, gaziler, daire amirleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
     Akgün, günün anlam ve önemiyle ilgili yaptığı konuşmada, Polis teşkilatının sadece Türkiyede değil, dünyada da saygın yerini almasından dolayı gurur yaşadıklarını söyledi.
     Törende Polis Haftası nedeniyle düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
     Polis Haftası kapsamında Bodrum Kalesi Haluk Elbe Sanat Galerisinde polis memuru İsmail Utku tarafından yapılan resimlerin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.
     İlçe Emniyet Müdürlüğüne kazandırılan dört yeni araç için kurban edilen iki adet koçun eti, ihtiyaç sahibi ailelere bağışlandı.
     Daha sonra Bodrum Vosvos Fan Kulübü araçlarından birine siren ve logo takılarak polis aracına benzetildi. Barış Meydanındaki etkinliklerin ardından polis ekipleri ve Vosvos Grubu, şehirde konvoy halinde dolaştı.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER