Saadet turnuvasında kupa İlkadımın

Saadet turnuvasında kupa İlkadımın


SAMSUN (A.A) - Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları tarafından düzenlenen İlçe Teşkilatları Arası Futbol Turnuvasının galibi, İlkadım Gençlik Kolları oldu.
     Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Aylık Olağan İl Divan Toplantısının ardından Batıpark piknik alanına geçen Saadet Partisi Gençlik Kolları üyeleri burada yaz etkinlikleri kapsamında organize edilen pikniğe katıldı.
     Saadet Partisi Samsun Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Okutan, burada yaptığı açıklamada, üyelerini havaların ısındığı bugünlerde kapalı ortama mahkum etmek istemediklerini belirtti.
     Bu bağlamda Temmuz ayı divan toplantısının ardından Batıpark piknik alanına geldiklerini ifade eden Okutan, Burada ilçe teşkilatlarımızla birlikte daha fazla kaynaşarak dostluk ve kardeşlik duygularımızı pekiştirdik. Günün sonuna doğru da 1,5 aydır devam eden turnuvamızın final maçını oynadık. Finalde Çarşamba ve İlkadım ilçemiz karşı karşıya geldi. Güzel ve çekişmeli bir maç oldu dedi.
     Final maçının ardından Saadet Kupasını İlkadım Gençlik Kolları alırken, Çarşamba ikinci oldu. İlkadım Gençlik Kolları teşkilatı madalya ve kupalarını Okutanın elinden aldı.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Saadet turnuvasında kupa İlkadımın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER