Sağlık İl Müdürü Şenbayramdan sıcak hava

Sağlık İl Müdürü Şenbayramdan sıcak hava uyarısı -Şenbayram: -Sıcak havalarda bol bol sıvı tüketelim. Güneşli havadan etkilenmemek için mutlaka başımıza koruyucu alalım


BURDUR (A.A) - Burdur Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, sıcak havalarda bol sıvı tüketilmesi ve başın güneşten korunması gerektiğini bildirdi.
     Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Burdur Halk Pazarında açılan stantta vatandaşlara sıcak havaya karşı dikkatli olmaları konusunda bilgilendirici broşür, şapka ve su dağıtıldı.
     İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, gazetecilere yaptığı açıklamada, sıcak havanın birçok hastalığa davetiye çıkardığını ifade ederek, vatandaşlara bol su içmelerini tavsiye etti. Vatandaşları havanın çok sıcak olduğu saatlerde dışarıya çıkılmaması konusunda uyaran Şenbayram, özellikle tansiyon ve kalp hastalarının sıcaktan daha iyi korunması gerektiğini belirtti.
     Şenbayram, Sıcak havalarda bol bol sıvı tüketelim. Güneşli havadan etkilenmemek için mutlaka başımıza koruyucu alalım. Bu kapsamda vatandaşlara şapka ve içecek dağıtımı yapıyoruz. Umarım sıcak havalarda alınacak önlemlerle ilgili bir farkındalık yaratırız dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Sağlık İl Müdürü Şenbayramdan sıcak hava Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER