Sakaryadaki silahlı saldırı

Sakaryadaki silahlı saldırı -Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karaduman: -Türk basın tarihine kara bir leke olarak düşen bu olayda hayatını kaybeden değerli arkadaşımızın vefatı bizleri derinden üzmüştür


MALATYA (A.A) - Malatya Gazeteciler cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Recep Bolatın ölümünün Türk basın tarihine kara bir leke olarak düştüğünü belirterek, Hayatını kaybeden değerli arkadaşımızın vefatı bizleri derinden üzmüştür dedi.
     Karaduman, yaptığı yazılı açıklamada, Sakaryada gazete denetimi sırasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Bolatın ölümünden ötürü üzüntü içinde olduklarını kaydetti.
     Açıklamasında, Bolatın sadece görevini yapan biri olduğuna dikkat çeken Karaduman, Yerel basının özlenen kalitesine kavuşması için çaba sarf ederken kurşunlara hedef olan Recep Bolatın mücadelesi unutulmayacaktır. Türk basın tarihine kara bir leke olarak düşen bu olayda hayatını kaybeden değerli arkadaşımızın vefatı bizleri son derece derinden üzmüştür. Saldırıda hayatlarını kaybeden basın emekçilerine Allahtan rahmet, ailesi ve Türk basınına baş sağlığı dilerim değerlendirmesinde bulundu.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sakaryadaki silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER