Salihlide aşırı yağış sonucu yıkılan köprü

Salihlide aşırı yağış sonucu yıkılan köprü -Manisa İl Genel Meclis Üyesi Sarı: Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için ne gerekiyorsa yapacağız


MANİSA (A.A) - Salihlinin Beylikli ile Yeşilova köyleri arasındaki ulaşımın sağlandığı Alaşehir Çayı üzerinde kurulu köprünün, çay sularının yükselmesi sonucu çökmesi yetkilileri harekete geçirdi.
     AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, İl Genel Meclis üyeleri Cihan Sarı, Abdurrahim Yağcı ve yönetim Kurulu üyeleri bölgede incelemelerde bulundu.
     Çöken köprünün yerine yenisinin yapılacağını belirten Tuğrul, Doğal afet sonucu yıkılan köprünün yerine yenisinin yapılması için ilgili birimlerle görüşmelerde bulunduk. Bölge Milletvekilimiz Muzaffer Yurttaş bu konunun takipçisi. DSİ Genel Müdürlüğü ile irtibat halinde. Önümüzdeki süreçte yıkılan köprünün yerine yenisi yapılarak Beylikli köyü ile Yeşilova köyleri arasındaki ulaşım sağlanacak dedi.
     Manisa İl Genel Meclis Üyesi Cihan Sarı da köprünün İl Özel İdaresi, İl Afet Kurulu ve DSİ tarafından yapılacağını belirterek, Bu köprünün her iki köyümüzde yaşayan vatandaşlarımız için büyük önem arz ettiğini biliyoruz. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek için ne gerekiyorsa yapacağız. Tek tesellimiz, köprünün çökmesi sırasında can ve mal kaybının yaşanmamasıdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Salihlide aşırı yağış sonucu yıkılan köprü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER