Salihlili taraftarlardan protesto

Salihlili taraftarlardan protesto -Salihli 45.5 Taraftarlar Derneği, teknik direktör Ertürkü, istifaya davet etti


MANİSA (A.A) - Salihli 45.5 Taraftar Derneği üyeleri, Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Hasip Ertürkü protesto ederek, istifaya çağırdı.
     Salihli Belediyespor Tesislerine giden bir grup Salihli 45.5 Taraftar Derneği üyesi, antrenman boyunca teknik direktör Ertürk ve ekibine, tezahüratlarla istifa çağrısı yaptı.
     Dernek başkanı Yakup Karahan, yaptığı açıklamada, Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ve kulüp yönetim kurulunun, Salihlinin adını profesyonel liglere taşımak için özverile çalıştıklarını, ancak sezon başından bu yana geçen sürede teknik direktör Hasip Ertürkün bu vizyondan uzak olduğunu gördüklerini ifade etti.
     Ligde, takımları için bu hafta deplasmanda oynayacakları Afyonkarahisar maçının rakiplerinin ligden çekilmesi nedeniyle 15 günlük bir aranın söz konusu olduğuna işaret eden Karahan,
     Vizyonu, misyonu olan bir teknik direktör değişikliğinin tam zamanıdır. Şubat ayının 15ine kadar transfer sezonu devam etmektedir. Bu arayı fırsat bilip yeni bir teknik direktörle yapılacak 3 takviye ile hala şampiyonluğun en büyük adayı olabiliriz. Sevgili yöneticilerimize sesleniyoruz, şuanda mutsuz ve umutsuz futbolcularımızı toplayarak taraftarı, yönetimi birlik ve beraberlik içine el ele gönül gönüle kenetleyecek bir teknik direktöre ihtiyacımız vardır. Hasip Ertürke şimdiye kadar verdiği emeklere teşekkür eder, istifa edeceği günü sabırsızlıkla beklediğimizi deklare ederiz.
     Grup açıklamanın ardından tesisler önündeki tel örgülere üzerinde Hasip istifa yazılı pankartı bırakarak dağıldı.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Salihlili taraftarlardan protesto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER