Samsundaki trafik kazası iddiası

Samsundaki trafik kazası iddiası


SAMSUN (A.A) - Canik ilçesinde trafik kazası sonucu yaralandığı iddiasıyla hastanede tedavi altına alınan genç kızın, verdiği ifadede, birlikte yaşadığı kişinin kendisini darbettikten sonra motosikletle üzerinden geçtiğini iddia edince söz konusu kişi gözaltına alındı.
     Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 10 gün önce meydana gelen trafik kazasında yaralandığı iddiasıyla önce Samsun Eğitim ve Araştırma, daha sonra da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve ifadesi alınamayan, 3-4 aylık hamile olduğu tahmin edilen 14 yaşındaki S.C, tedavisinin ardından taburcu edildikten sonra olayla ilgili çocuk izleme merkezi yetkililerince bilgisine başvuruldu.
     S.C, çocuk izleme merkezinde verdiği ifadesinde, olayın trafik kazası olmadığını, kendisini birlikte yaşadığı Salih Cnin (19) darbettiğini, motosikletle de çarparak üzerinden geçtiğini söylemesi üzerine Salih C, Irmak Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alındı.
     Salih Cni ifadesinde ise mağdurun anlattıklarının yalan olduğunu, olayın trafik kazasın sonucu meydana geldiğini söylediği öğrenildi.
     Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Ercan Dilaver
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsundaki trafik kazası iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER