Samsundaki uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon

Samsundaki uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon -Bafra ilçesinde 5 kilo esrar ile uyuşturucu hapların ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 19 kişiden 2si tutuklandı


SAMSUN (A.A) - Bafra ilçesinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 19 kişiden 2si tutuklandı.
     Samsun Emniyet Müdürlüğü ile Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince, 6 aylık teknik takibin ardından, Bafra ilçesi ve köylerinden temin ettikleri uyuşturucuyu sokakta sattıkları öne sürülen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 19 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
     Şüphelilerden 2si, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ahmet K. (47) ve Onur D. (31) ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 15 şüpheli de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Şafak adı verilen operasyonda gözaltına alınan 19 kişinin evlerinde yapılan aramalarda toplam 5 kilo esrar maddesi, 17 adet extacy hap, 1 adet ruhsatsız tabanca ile 4 adet av tüfeği ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Samsundaki uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER