Şanlıurfadan kısa kısa

Şanlıurfadan kısa kısa -Vali Güvençin okul ziyareti


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde incelemelerde bulundu.
     Vali Güvenç, Okul Müdürü Mehmet Demiroktan, okuldaki çalışmalar ve öğrencilerin durumuyla ilgili bilgi aldı. Daha sonra sınıfları gezen Güvenç, dersteki öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.
     Okuldaki mobilya atölyesini de gezen Güvenç, buradaki öğrencilere maske takmaları konusunda uyarıda bulundu.
     Çıkışta bir gazetecinin Ceylanpınar Tarım İşletme Müdürlüğüne işçi alımına ilişkin sorusu üzerine Güvenç, Bana göre İŞKUR yerinde bir kararla kendini yetiştiren tarım lisesi mezunu olmasa da lise mezunu olan her gencin bu işe müracaat edebileceğini kararlaştırdı diye konuştu.
    
     -Öğrencilerden engellilere destek
    
     Siverekte ilköğretim öğrencileri topladıkları 35 bin mavi kapakla bedensel engellilere destek oldu.
     Siverek Bedensel Engelliler Derneği ve Siverek Belediyesince başlatılan Bir Mavi Kapakla Bir Umutta Sen Vermek İster Misin projesine Yavuz Selim İlköğretim Okulu öğrencileri topladıkları 35 bin kapakla destek oldu.
     Öğretmenlerden Tuba Gül, yaptığı açıklamada, öğrencilerle birlikte bedensel engellilere destek olmak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, sosyal kampanyalara desteklerinin devam edeceğini kaydetti.
    
     -Liseler arası voleybol müsabakası başladı
    
     Siverekte liseler arası voleybol müsabakaları başladı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce tertip edilen müsabakalarda 5 erkek, 5 kız olmak üzere toplam 10 voleybol takımı mücadele edecek.
     Turnuvayla ilgili bilgi veren Siverek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Sergi, turnuvalarda birinci olacak takımın il merkezine giderek ilçeyi temsil edeceğini söyledi.
    
     Muhabir: Şükrü Dolaş / Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Şanlıurfadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER