Şarkışladan kısa kısa

Şarkışladan kısa kısa -Sivas İl Sağlık Müdürü İlter, Şarkışla Devlet Hastanesini ziyaret etti


SİVAS (A.A) - Sivas İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, Şarkışla Devlet Hastanesini ziyaret etti.
     İlter, hastanede incelemelerde bulunmak üzere Şarkışla ilçesine geldi. Başhekim Mahir Cengiz, bölüm doktorları ve Hastane Müdürü Adnan Şimşekten hastane hakkında bilgi alan İlter, poliklinikleri inceledi.
     Ardından AA muhabirine açıklamalarda bulunan İlter, "Kadın doğum uzmanımız Önder Başeğmez modifiyeli bir sistem kurmuş. Hastalarımız hem tomografiyle teşhisi yapılmaya çalışılırken, aynı zamanda karşısına monte edilmiş monitörden de hasta bebeğini ultrason cihazından da görebiliyor" dedi.
     Hastane incelemelerinin ardından Şarkışla Kaymakamı Davut Gülü de makamında ziyaret eden İlter, 112 acil istasyonun Şarkışlaya en kısa sürede kurulması için çalışacaklarını kaydetti.
    
     -Kursiyerler, YİBOda öğrencilerin saçlarını kesti-
    
     Halk Eğitim Merkezinin açtığı beceri kurslarından kuaförlük eğitimi alan 12 kursiyer, Şarkışla Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Okulundan 60 öğrencinin saçını kesti.
     Halk Eğitim Müdürü Mehmet Cingöz, saç kesimini incelemek ve kursiyerlerin becerilerini görmek için okula geldi. Kurs öğretmeni ve kursiyerlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Cingöz, "Kursiyerlerimizi kutluyorum. Kısa sürede adeta usta birer kuaför olmuşlar. 2 saat içerisinde 60 öğrencinin saçını 12 kursiyerle kesmek bayağı beceri isteyen bir iş" dedi.
     Okul Müdürü Yardımcısı Pervin Eyiol da maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin saçının kesilmesinden memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
     Kurs öğretmeni Nurhan Erdoğmuş da faaliyetlere devam edeceklerini belirterek, "Kursiyerlerimiz hem el pratiğini geliştiriyor hem de ücret almadan yaptıkları işle hayır yapıyorlar" dedi.
     Kursiyerler okuldaki 4 erkek öğrencinin de saçını kesti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş / Merve Topuz
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Şarkışladan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER