Seydişehirde Engelleri Kaldırıyoruz Gecesi

Seydişehirde Engelleri Kaldırıyoruz Gecesi


KONYA (A.A) - Seydişehir Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi öğrencileri, Ümit Çocukları Derneği ile Musiki Derneğinin de desteğiyle Engelleri Kaldırıyoruz Gecesi düzenlendi.
     Belediye Düğün Salonunda düzenlenen programa Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, belde belediye başkanları, STK başkanları, siyasi parti başkanları ve davetlilerin yanı sıra engelli vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
     Engelli bireylerin engellerine rağmen yaşama umudunu hiç kaybetmemelerinin kendilerini cesaretlendirdiğini kaydeden Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya; "Dernek olarak onlara daha yaşanabilir ortamlar sunmak için ekibimizle birlikte çaba sarf ediyoruz. Yaşamlarını onurlu bir şekilde sürdürmek için ekonomik ve sosyal hayatın içinde olan engellilerimize her fırsatta sahip çıkmalıyız destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
     Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Tuncay Sonel de "Ülkemizin dört bir tarafından Seyyid Harun Veli diyarına gelen üniversiteli gençlerimizin katkılarıyla böyle bir anlamlı gece düzenlendi. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Engeli olan kardeşlerimizi böylesine mutlu eden kim varsa Allah ondan razı olsun. Fakültemizi, Yüksekokulumuzu ve öğrencilerimizi bir kez daha kutluyorum" dedi.
     Konuşmaların ardından gecede üniversite öğrencileri, engelli Muhammet Uzunun şiirlerinden bir sunum yaptı. Musiki Derneği üyeleri de konser verdi.
    
     Muhabir: Kadriye Kasap
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Seydişehirde Engelleri Kaldırıyoruz Gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER