Simavdan kısa kısa

Simavdan kısa kısa -Fenerium tırı Simava geldi


KÜTAHYA (A.A) - Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini satan Fenerium tırı, Simava geldi.
     Fenerbahçe Mobil Tır Yetkilisi Serhan Akkurt, 2 gün boyunca Simavda satış yapacaklarını söyledi.
     Simavdan önce Uşakın Eşme ilçesinde olduklarını belirten Akkurt, şunları kaydetti:
     Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı ürünlerini Fenerbahçelilere ulaştırmak için haftalardır Türkiye yollarındayız. Gittiğimiz her yerde büyük ilgi gördük. Aracımızda 5 liradan başlayıp, 150 liraya varan fiyat aralığında forma, kaban, eşofman, bebek ürünleri, saat, anahtarlık, atkı, eldiven, bere, Fenerbahçe bayrağı, rozet ve parfüm gibi onlarca ürün yer alıyor.
    
     -Simav Orman İşletme Müdürlüğünde görev değişimi
    
     Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Simav Orman İşletme Müdürü Enver Yıldırım, Tavşanlı Orman İşletme Müdürlüğüne müdür yardımcısı olarak atandı.
     Alınan bilgiye göre, Simav Orman İşletme Müdürlüğünden Tavşanlı Orman İşletme Müdür Yardımcılığına atanan Yldırımın yerine, Emet Orman İşletme Müdür Yardımcısı Osman Aksoyun atandığı öğrenildi.
     Yıldırım, 2001 yılında Naşa Orman Şefliğinde göreve başladı. Burada 9 yıl görev yaptıktan sonra 2010 yılında Simav Orman İşletme Müdürlüğü görevine atandı.
     2010 yılından bu yana bu görevi yürüten Yıldırım, bal ormanlarının kurulması, yeni fidanlık alanlarının oluşturulması ve orman yollarının açılması gibi önemli işlere imza attı.
    
     -Simav Meslek Yüksekokulunda hedef 3 bin öğrenci
    
     (Fotoğraflı)
    
     Simav Meslek Yüksekokuluna bu yıl 3 bin öğrencinin kayıt yaptırılmasının hedeflendiği bildirildi.
     Okul Müdürü Doç. Dr. Rüştü Güntürkün, geçtiğimiz dönem 26 programa toplam 2 bin 300 öğrencinin kayıt yaptırdığını, bu yıl hedeflerinin ise 3 bin öğrenci olduğunu söyledi.
     2012-2013 akademik döneme ait tüm hazırlıkların tamamlandığını, 4-7 Eylülde bütün üniversitede olduğu gibi Simav Meslek Yükokulunda da kayıt yaptırma dönemi olduğunu belirten Doç. Dr. Güntürkün, şunları konuştu:
     Hedefimiz okulumuzun öğrenci sayısını 3 bine çıkarmak. Bu konuda her zamanki gibi Simav halkına ve özellikle kiralık evi olan vatandaşlarımıza büyük görev düşmektedir. Simavlıların dışarıdan buraya gelecek olan öğrencilerimize bir evladı gibi sahip çıkacaklarına eminim. Simav esnafı ve ev sahipleri öğrencilere parasal gözle bakmamalı. Kendi evlatlarının dışarıda nasıl muamele görmesini istiyorlarsa buraya gelen öğrencilerde aynı muamelede bulunmaları gerekir. Buradan mezun olan öğrenciler, gittikleri yerde gönüllü Simav elçisi konumuna geleceklerdir. Geçen yıl meydana gelen depremde yaraların sarılması için okulumuzun büyük bir işlev gördüğü unutulmamalıdır.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Simavdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER