Sivassporda Hayrettinin sözleşmesi 1 yıl uzatıldı

Sivassporda Hayrettinin sözleşmesi 1 yıl uzatıldı -Takım kaptanı Yerlikaya: Kulübümde kaldığım için çok mutluyum


SİVAS (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivassporun kaptanı Hayrettin Yerlikaya, kırmızı-beyazlı ekiple sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını belirterek, Kulübümde kaldığım için çok mutluyum dedi.
     Sol bek oyuncusu Yerlikaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübüyle sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını, yeni sezonda da memleketi Sivasın Süper Ligdeki tek temsilcisi olan takımının başarısı için ter dökeceğini söyledi.
     Kulübünde kaldığı için çok mutlu olduğunu belirten Yerlikaya, Sivasspor Kulübünü evi gibi gördüğünü ifade ederek, yıllardır formasını giydiği kırmızı-beyazlı ekipte çok iyi bir aile ortamı bulunduğunu vurguladı.
     Yerlikaya, geçen sezon sakatlığı nedeniyle çok fazla forma giyemediğini anımsatarak, İnşallah yeni sezonda sakatlıksız ve kazasız bir şekilde oynamak nasip olur. Önümüzdeki sezon Sivasspora daha iyi bir şekilde hizmet etmek istiyorum dedi.
     Sakatlığı nedeniyle zorlu bir süreç yaşadığını dile getiren Yerlikaya, Bu zorlu süreçte bana destek oldukları için başta başkanımız ve yönetim kurulumuz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz, bu zorlu süreçte bana sahip çıktı ve sözleşme yeniledik diye konuştu.
     Bireysel olarak çalışmalara başladığını ve güç depoladığını belirten Yerlikaya, iyi bir kamp dönemi geçirip yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek istediğini söyledi.
     Yapılacak takviyelerle takımın daha iyi konuma geleceğini vurgulayan Yerlikaya, yeni sezonda daha başarılı bir Sivasspor izlettirmek için çaba sarf edeceklerini sözlerine ekledi.
    
     -Kadrodaki en kıdemli isim-
    
     Futbola Sivas Amatör Lig takımlarından Tarımsporda başlayan, daha sonra Çimentosporun formasını giyen Yerlikaya, profesyonelliğe 1999 yılında Sivassporda geçti. Yerlikaya, 1999 yılından bu yana aralıksız olarak Sivassporun başarısı için ter döküyor.
     Takım kaptanlığı görevini de yürüten Yerlikaya, 13 yıldır takımın savunmadaki vazgeçilmez isimlerinden biri olarak dikkati çekiyor. Kırmızı-beyazlı ekibin kadrosundaki en kıdemli isim olan Yerlikaya, Sivasın plaka numarası olan 58 numaralı formayı giyiyor.
     Sivassporun ikinci ligi şampiyon tamamladığı, Süper Ligde şampiyonluğu kovaladığı, Avrupa kupalarında mücadele ettiği dönemlerde sürekli kadroda şans bulan Yerlikaya, (A) Milli Takıma kadar yükselmişti.
    
     Başmuhabir: Ahmet Ekici
     Yayıncı : Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Sivassporda Hayrettinin sözleşmesi 1 yıl uzatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER