Somalili öğrenciler ilk kez karla tanıştı

Somalili öğrenciler ilk kez karla tanıştı -Edremitteki özel bir kolejin davetlisi olarak ilçeye gelen Somalili beş öğrenci, Kaz Dağlarında kar topu oynadı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BALIKESİR (A.A) - Edremitteki özel bir kolejin davetlisi olarak ilçeye gelen Somalili beş öğrenci ilk kez karla tanıştı.
     Koleje misafir öğrenci olarak bu yıl Somaliden gelen beş öğrenci, Edremit Belediyesinin de katkılarıyla Kaz Dağlarına çıkarak, kar topu oynadı.
     Ülkelerinde hiç kar yağmadığını söyleyen öğrenciler çocuklar gibi eğlendi. Somalideki Türk kolejinde eğitim gördükleri için iyi derecede Türkçe bilen öğrenciler, öğretmenleriyle Kaz Dağlarının Hanlar bölgesinde hoş vakit geçirip, kardan adam yaptı.
     Öğrencilerden Sadık Abdülgani, daha önce hiç kar görmediğini belirterek, Hava da çok güzel. Kar gördüğümüz için mutlu olduk. Kar topu oynadık, çok sevdik. Ben gitmeyi istemiyorum, burada kalmayı istiyorum dedi.
     Bölgede yürüyüş yapan Körfez Doğa Sporları grubu üyeleri de Somalili öğrencilere kar, pekmez ve tahinden yaptıkları tatlıyı ikram etti.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Somalili öğrenciler ilk kez karla tanıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER