Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig -Giresunspor Teknik Direktörü Penbe: -Her türlü sorumluluğu aldık, devre arasında daha iyi bir yapılanmayla açıkların hepsini kapatmaya çalışıp ligde beklenen Giresunsporu ortaya koymak istiyoruz


GİRESUN (A.A) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor, deplasmanda Pazar günü oynayacağı Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
     Aksudaki kulüp tesislerinde teknik direktör Ergün Penbe yönetiminde çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, günü hafif idman ve tek pas çalışmasıyla tamamladı.
     Antrenman sonrası gazetecilere açıklama yapan Penbe, Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi.
     Yoğun bir maç trafiğine girdiklerini anlatan Penbe, Hatayspor maçında oynamayan oyuncuları formda tutabilmek ve fizik kapasitelerini artırmak açısından hafif yüklemeli bir oyunla antrenmanları sürdürüyoruz dedi.
     Penbe, ilerleyen haftalarda çeşitli idman türleri ortaya koyarak takımın taktiksel ve fiziksel kapasitesini üst seviyelere çıkarmayı planladıklarını belirterek, Ekibimizle her türlü sorumluluğu aldık, devre arasında daha iyi bir yapılanmayla bu açıkların hepsini kapatmaya çalışıp bu ligde beklenen Giresunsporu ortaya koymak istiyoruz diye konuştu.
    
     -Nazilli Belediyespor maçı-
    
     Nazilli Belediyesporun ligin güçlü ekiplerinden olduğuna işaret eden Penbe, hafta sonu deplasmanda oynayacakları maçın kendileri açısından zor bir maç olacağını ifade etti.
     Penbe, Bizim birçok eksiğimiz var. Moral ve motivasyon açısından da biraz alt seviyelerdeyiz. Ama bu ligde herkes herkesi yenebilir. Hatayspor geldi bizi yendi. Biz de gidip Bandırmasporu yendiğimiz gibi Nazilli Belediyesporu da yenebiliriz. Yaptığımız hataları minimize edip, takım ruhunu sahaya yansıtırsak, birlikte mücadele edersek sahadan galip ayrılabiliriz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER