Taşova Belediye Başkanı Özdemir.:

Taşova Belediye Başkanı Özdemir.: -Kaliteli hizmet sunmak amacı ile kanalizasyon, su ve yağmur suları tahliye şebekelerini yenileme kararı aldık


AMASYA (A.A) - Taşova Belediye Başkanı Özgür Özdemir, Kaliteli hizmet sunmak amacı ile kanalizasyon, su ve yağmur suları tahliye şebekelerini yenileme kararı aldık dedi.
     Özdemir, belediye çalışmalarıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, hizmete ilk gün heyecanı ile devam ettiklerini söyledi.
     İlçenin kanalizasyon ve su şebekesi hattının 1973 yılında yapıldığını hatırlatan Özdemir, hattın görevini sağlıklı şekilde yürütemediğini ifade ederek, Söz konusu şebeke hatları artık ömrünü tamamlamıştır. Yaşanan arızalar haddinden fazla olmaya başladı ve artık ilçenin yükünü kaldıramaz duruma geldi dedi.
     Yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında çalışma başlattıklarını vurgulayan Özdemir, şunları kaydetti:
     Bizde bu sıkıntıları kökünden gidermek ve vatandaşımızı mağdur etmeden kaliteli hizmet sunmak amacı ile kanalizasyon, su ve yağmur suları tahliye şebekelerini yenileme kararı aldık. Şuan çizim aşamasında olan projeleri kısa sürede ihale edip ilçemizin altyapı sorununu ortadan kaldırmak istiyoruz.
    
     Muhabir: Tevfik Öztürk
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Taşova Belediye Başkanı Özdemir.: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER