Tekirdağdan kısa kısa

Tekirdağdan kısa kısa -5. Uluslararası Trakya Kukla Festivali


TEKİRDAĞ (A.A) - 5. Uluslararası Trakya Kukla Festivali, Kapaklı Belediyesinde başladı.
     Çek Cumhuriyeti ve İtalyadan ekipler, Gazi İlkokulu ve Kapaklı Mehmet Elfide Erdegül İlkokulu öğrencilerine festival kapsamında gösteri sundu.
     Gösterileri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Başkan Yardımcısı Aziz Özkan, öğretmenler ve öğrenciler izledi.
     Gösteriler, 4 Nisana kadar devam edecek.
    
     -İş Dünyası Gelişim Derneğinden TASİADa ziyaret-
    
     İş Dünyası Gelişim Derneği (İŞGED) Gıda Komitesi üyeleri, Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneğini (TASİAD) ziyaret etti.
     İŞGED Başkanı Selahattin Altuntaş ve üyeler, Köprübaşı mevkindeki TASİAD binasında dernek başkanı Kasım Özadalı ile bir süre görüştü.
     Altuntaş, ziyaretteki konuşmasında, derneklerinin 2003te kurulduğunu hatırlatarak, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
     Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Özadalı ise İŞGED ve TASİAD arasında işbirliği ve ticareti artırarak dünyaya açılmaları gerektiğini bildirdi.
     Altuntaş, günün anısına Özadalıya plaket takdim etti.
    
     -Polis kan bağışında bulunacak-
    
     Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü personeli kan bağışında bulunacak.
     Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Polis Haftası dolayasıyla Türk Kızılay Derneği Tekirdağ Şube Başkanlığı tarafından yarın 10.00-17.00 saatleri arasında Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının toplantı salonunda kan bağışı kampanyası düzenleneceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Tekirdağdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER