TESK Yönetim Kurulu Üyesi Çelikkol:

TESK Yönetim Kurulu Üyesi Çelikkol: Ramazan ayında, alışveriş yönünden yüzde 30 daha fazla hareketlilik ve dinamizm yaşanıyor


DENİZLİ (A.A) - Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Ramazan ayında alışveriş yönünden yüzde 30 daha fazla hareketlilik ve dinamizm yaşanıyor dedi.
     Çelikkol, yaptığı açıklamada, esnafın Ramazana hazır olduğunu, bu kutsal ayda esnafın işlerinin açıldığını, hareketliliğin arttığını belirtti.
     Çelikkol, Ramazan ayının alışveriş profili yönünden diğer aylara göre farklılık gösterdiğini dile getirerek, şunları söyledi:
     Normal zamanda yemek öğünlerini çok daha mütevazi geçiştiren vatandaşlar, Ramazan ayında aileleriyle birlikte oturdukları iftar sofralarının göz ve gönül doyurucu olmasını arzu ediyorlar. Bu nedenle harcamaları daha çok gıda ağırlıklı yapıyor. Bu nedenle gıda sektöründe faaliyet gösteren esnafımız Ramazan ayında alışveriş yönünden yüzde 30 daha fazla hareketlilik ve dinamizm yaşıyor. Başta bakkal, manav, pastacı, baklavacı, fırıncı, yufkacı, şarküteri esnafımız olmak üzere gıda sektöründe faaliyet gösteren meslektaşlarımıza Ramazan ayı can suyu olacaktır.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber TESK Yönetim Kurulu Üyesi Çelikkol: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER