TOKİnin Memur

TOKİnin Memur-Sen üyeleri için yaptırdığı 1. etap konutları -TOKİ, konutların kabulünü gerçekleştirdi


ELAZIĞ (A.A) - TOKİnin Elazığın Zafran bölgesinde Memur-Sen üyeleri için yaptırmış olduğu 1. etap 834 konutun, kabulünü gerçekleştirdiği bildirildi.
     AK Parti Elazığ milletvekili Şuay Alpay, yaptığı yazılı açıklamada, daha öncesinde konutların teslimatı ile ilgili uzun zamandır devam eden sıkıntılar olduğunu, ancak TOKİ nezdinde yapmış oldukları girişimler ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile de birebir yapmış oldukları görüşmeler neticesinde mevcut sıkıntıların hızla halledileceğini ifade ettiklerini anımsattı.
     Bugün itibariyle TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahinin beklenen müjdeli haberi kendilerine verdiğini belirten Alpay, şunları kaydetti:
     834 konutun bugün itibariyle kabulleri bitmiş oldu. Müşavir firma aracılığıyla, müteahhit firmanın eksik bıraktığı işlerin büyük bir kısmı tamamlattırıldı ve bugün itibariyle kabuller yapıldı ve resmi olarak artık bundan sonra Belediyenin iskan ruhsatı süreci başlamış oldu. Oturmak için resmi izinler alındıktan sonra kısa sürede taşınmalar başlayacaktır. Uzun zamandır bu konuyla ilgili mağduriyet yaşayan ve biran önce evlerine taşınmak isteyen vatandaşlarımızın mağduriyeti giderilmiş olacak. Vatandaşlarımızın evlerinde sağlıkla, huzurla, hayırla oturmasını temenni ederim.
    
     Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER