Tonyaya kurulması planlanan çimento fabrikası

Tonyaya kurulması planlanan çimento fabrikası -AK Parti Trabzon Milletvekili Bıyıklıoğlu: O fabrika bölgenin iş sahası olacak


TRABZON (A.A) - AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Tonya ilçesine kurulması planlanan çimento fabrikasının, bölgenin iş sahası olacağını söyledi.
     Bıyıklıoğlu, Trabzonun menfaatine olacak her türlü karara sonuna kadar destek vereceğini belirtti.
     Gençlerin iş istediğini, bir çok kişinin iş bulamadığı için bölgeden göç etmek zorunda kaldığını ifade eden Bıyıklıoğlu, İş sahası apaçık ortada. Tonyada çimento rezervi var. Trabzonun şehrin göbeğindeki çimento fabrikası Trabzonu kirletmedi de Tonyanın dağındaki fabrika mı Tonyayı kirletecek- Hem o fabrikada son teknoloji sistemler kullanılacak. Çevreyi zerre kadar kirletmeyecek dedi.
     Her türlü yatırımı sonuna kadar desteklediğini kaydeden Bıyıklıoğlu, O fabrika bölgenin iş sahası olacak. Bölgenin lokomotifi olacak. Büyüyüp ilerilere gitmeniz için müteşebbis ruhlu olmak zorundasınız. İşe profesyonel olarak sahip çıkıp bu ruhu artırmalıyız ki ülkemiz kazansın, bölgemizin insanı kazansın. Tonyadaki çimento rezervi de ne Tonyaya, ne de Trabzona zarar vermez. Aksine bölgeye çok büyük katkısı ve faydası olur diye konuştu.
    
     Muhabir: Cenk Yavuz Usta
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Tonyaya kurulması planlanan çimento fabrikası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER