Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Büyükaydın:

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Büyükaydın: "Genel kurul çalışmaları futbolcularımızın uzağında cereyan etmeli, gündemin önceliği olmamalı"


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, "Genel kurul çalışmaları futbolcularımızın uzağında cereyan etmeli, gündemin önceliği olmamalı" dedi.
     Büyükaydın, yaptığı açıklamada, öncelikle Orduspor ile 12 Nisan Cuma akşamı oynanacak maçta bordo-mavili taraftarların Hüseyin Avni Aker Stadyumu tribünlerini doldurmalarını istediklerini söyledi.
     Ligde ve kupada kalan bütün müsabakaların büyük önem taşıdığına işaret eden Büyükaydın, "Medical Park Antalyaspor maçında yakaladığımız atmosfer sahadan galibiyetle ayrılmamızda önemli rol oynamıştı. Beklentimiz, tribünlerin o maçtan daha da coşkulu şekilde oyuncularımızı desteklemeleri yönünde. Bu ortamı sağladığımız taktirde istediğimiz sonucu daha rahat elde edebileceğimizi biliyoruz" dedi.
     Camiada yaşanan diğer gelişmelerin sezonun kalan bölümünde takıma yansımaması adına tüm kesimleri dikkatli ve duyarlı davranmaya davet eden Yılmaz Büyükaydın, şunları kaydetti:
     "Genel kurul çalışmaları futbolcularımızın uzağında cereyan etmeli, gündemin önceliği olmamalı. Elbette tüm adaylar fikirlerini, projelerini hazırlayıp kamuoyu önünde seslendirebilirler ancak bunu yaparken mevcut yapının etkilenmesine yol açabilecek spekülasyonlardan uzak durulmalı. Motivasyonu bozacak her gelişme, ileride telafisi daha da büyük sorunlara yol açabilir. Trabzonsporun büyüklüğüne ve kalitesine yakışan bir genel kurul süreci yaşamamız gerektiğinin bilincinde davranarak yolumuza devam etmeliyiz. Bu sağduyulu yaklaşımı başta adaylar olmak üzere bütün kesimlerin göstereceğine de yürekten inanıyoruz."
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Büyükaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER