Trabzonspor Taraftarları, UEFA binası önünde eylem

Trabzonspor Taraftarları, UEFA binası önünde eylem yapacak


TRABZON (A.A) - Trabzonspor taraftarlarının 24 Kasım Cumartesi İsviçrenin Nyon kentinde bulunan UEFA binası önünde Temiz Futbol Eylemi gerçekleştireceği bildirildi.
     Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan haberde, Türkiyede futbol dünyasını sarsan şike operasyonlarıyla başlayan Temiz Futbol Eylemlerinin sınırları aştığı belirtilerek, 33 haftadır hak ve adalet arayışlarını dillendiren Temiz Futbol Gönüllüleri İstanbul, Bursa, Trabzon ve Almanyadan sonra en büyük eylemlerini, 24 Kasım Cumartesi günü İsviçrenin Nyon şehrindeki UEFA binasının önünde gerçekleştirecek denildi.
     Haberde Trabzonsporun Avrupadaki en büyük taraftar gurubu Vira Avrupa tarafından İsviçre polisinden yasal izinleri alınarak gerçekleştirilecek eyleme İsviçre ve çevre ülkelerden yoğun katılımın beklendiği kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:
     Yerel saatle 14.00te başlayacak eyleme Trabzon Fikir Kulübü 5 kişilik bir heyet gönderiyor. Eyleme, Avrupada yaşayan Trabzon ve Trabzonspor derneklerinin de destek verdikleri açıklandı. UEFA binasının hemen karşısında gerçekleştirilecek eylemde Türkiyedeki futbol iklimine ve Türkiye Futbol Federasyonunda yaşanan hukuk ihlallerine dikkat çekilecek. Temiz Futbol Gönüllüleri, UEFA Başkanı Michel Platiniye Sayın Platini, Türkiyede şike serbest mi- diye soracaklar. Eylemde ayrıca, UEFA Disiplin Komitesinin Türkiyedeki şike skandalıyla ilgili kararını bir an önce vermesi de istenecek.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Trabzonspor Taraftarları, UEFA binası önünde eylem Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER